Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
to sie ucz, byle by szybko, bo poki co na farmazonaie jedziesz moja pani....
Po kilku latach zapomnaiąłs juz jak sie po polsku pisze,a moze nigdy nie umiałas.....(?)
Nie czepiam sie, ale czasem drazni oko moje twoje np: "puki"....
według mnie wina bedzie obupólna, bo jak i na jakiej podstawie maja to roztrzygnąć ?
ja miałem w zime akcje, kiedy babcia mi po auto wjechaąła, a wnuczka (pełnoletnia) z nią jadąca przyznała mi racje, ze to babci wina, tyle ze jak przyjechgałn dziadek z dwoma córkami i synem, to wnuczka zmieniła zdanie.....
ubezpieczyciel uznał,ze wina jest po 50%, ale ze trafił mnie szlag, to sie odwołałem i ....wygrałem!
Choc nic nie traciłem, ani nie ponosiełem zadnych kosztów, to dla własnego swietego spokoju i czystego sumienia > powiedziałem ni chuja nie daruję mamełom!
Ciekawostką jest to, ze przybyli na miejsce funkcjonariusze uznali jej wine po zaledwie 3 minutach.....
ale babcia zaczeła jeczec, ze chce do szpitala i wezwali pogotowie, bo babcia zapomnaiła wszystko.......
jedynym miłym akcentem było to,ze owa wnuczka na koniec podeszła i przeprosiła mnie, za zmiane zdania, ale...........
ps: swoja droga, kolezanka przez niespełna 6 lat zjechała w chuj km po swiecie i nazbierała bonusa na full casco.....
no, no......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj
202 Posty
Agnieszka N.
(AgaN)
Stały Bywalec
Marianku, no pol swiata to lekka przesada, ale tu i tam sie bylo
Berlin znam jak kieszen autem a tutaj takie cos i to na parkingu...ludzka podlosc nie zna granic
Lubie jezdzic, jestem samowystarczalna, lubie zagladnac do silnika, wymienic co nieco, bardzo dbam o swoje auto, poleruje, upiekszam LEDami....dbam o kazdy szczegol...ja ma sentyment do auta, chociaz mam 10 latka, focusa, zwana foczka to uwielbiam byc za kierownica, i niedotyczy to tylko panow ,i filtry i elektryke naprawilam ostatnio, wszystkie plyny uzupelniam...jednym slowem jestem samoukiem...od czego ma sie inetrnet i milosnikow foczek ktorzy wszystko doradza na forach
Teraz przyjedzie kolej na opony..tez wymienie Takze chlopcy nie taka baba straszna jak ja diabel maluje...wszystkiego sie mozna nauczyc jak ma sie checi

Ale kolizja to mnie rozwalila totalnie ale zapre sie i nie dam sie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok